^ Back to Top

 

 

Herplaatsing

 


 E9427C46 02D6 4760 9374 8F9256E09CEC
Voor Glitter zoeken wij een goed thuis. Zij is drie jaar jong en gesteriliseerd. Glitter is een zachtaardige lieve knuffel poes maar moet aan nieuwe mensen wel even wennen.

Soms is het noodzakelijk dat wij voor 1 van onze katten nieuw personeel moeten zoeken. Wij willen dat al onze katten een blij en tevreden leven hebben. In een cattery-groep kan dit nog wel eens veranderen. Het is daarnaast erg belangrijk om een zo stabiel mogelijke groep te hebben. Instabiliteit  in een groep kan leiden tot problemen tussen de katten onderling en daardoor kunnen ze eventueel vatbaarder voor gezondheidsklachten worden door vermindering van weerstand door stres.
Wij proberen om het stressniveau in de groep zo laag als mogelijk is te houden en ja dan moet je soms moeilijke beslissingen maken!

Als wij denken dat het voor 1 van onze katten beter zou zijn of voor onze groep, dan zullen wij voor die kat op zoek gaan naar nieuw personeel.  Al onze katten zijn ons even lief en wij zijn dan ook heel erg zorgvuldig in het uitzoeken van nieuw personeel.
De katten waar wij een nieuw thuis voor zoeken zijn net als onze kittens volledige geënt,  ontwormd en voorzien van een chip. Ook hebben zij een stamboom en worden of zijn gecastreerd voordat ze ons verlaten.
De katten die bij ons nakomelingen hebben gekregen zijn tenminste getest op HCM en PKD via echo, PL, FIV / FeLV.
Voor deze katten vragen wij een vergoeding en zij worden geplaatst met een plaatsingsovereenkomst.